C&I CLEAN ENERGY MEET 2022, COIMBATORE, SEPTEMBER 16/

10:00 AM IST

Inaugural Session

Duration: 30 mins  |  10:00AM – 10:30 AM IST

M Prathap I A S

Commissioner

Corporation of Coimbatore

10:30 AM IST

Clean Power Purchase – Options and Technologies Maximizing ROI

  • Learn the market trends, key policy enablers, and popular business models that C&I consumers keen on generating clean energy must know.

”More”

  • Generating power on-site, cut the cost of electricity, and showcase it to your vendors, lenders, and clients
  • Add climate change mitigation initiatives to your brand narrative
  • Give your clients the joy of associating with a company that gives back to society

Duration: 90 mins  |  10:30AM – 12:00 PM IST

”Less”

Sadananda Nayak

VP, BD& Commercial,

Renewable Business

Sembcorp Green

Manikandan S

Founder & Director

Spero Mobility and Energy Solutions

V Karthikeyan

Head – Business Development

(Rooftop Solar)

Tata Power Solaroof

12:00 PM IST

Case study – 
Open Access Solar

Video + Presentation with fact sheets detailing the return on investments.

Duration: 30 mins  |  12:00 PM – 12:30 PM IST

Devi Dutta

VP BD & Commerical

Sembcorp

Jeya Shunmugam

GM – BD & Commerical

Sembcorp

12:30 PM IST

Lunch / Networking Break

Duration: 60 mins  |  12:30 PM – 01:30 PM IST

01:30 PM IST

Case study – 
Rooftop Solar Installation – It Is Easy, Effective, and Possible

Video + Presentation with fact sheets detailing the return on investments.

Duration: 30 mins  |  01:30 PM – 02:00 PM IST

02:00 PM IST

Innovative Financing Solutions – Ways to Access Cheap Loans

  • Know who is lending and what are the new plans
  • Find out low-cost financing options

”More”

  • Learn about different types of financing
  • Understand the criteria for loan disbursement
  • Make your clean energy purchase viable

Duration: 60 mins  |  02:00 PM – 03:00 PM IST

”Less”

Anand Jain

Founder & CEO

Aerem

MBL Khan

AGM

SIDBI

Shiva Shanmuga

Chief Manager

SBI

03:00 PM IST

Post Event Networking

10:00 AM IST

Inaugural Session

Duration: 30 mins  |  10:00AM – 10:30 AM IST

M Prathap I A S

Commissioner

Corporation of Coimbatore

10:30 AM IST

Clean Power Purchase – Options and Technologies Maximizing ROI

  • Learn the market trends, key policy enablers, and popular business models that C&I consumers keen on generating clean energy must know.

”More”

  • Generating power on-site, cut the cost of electricity, and showcase it to your vendors, lenders, and clients
  • Add climate change mitigation initiatives to your brand narrative
  • Give your clients the joy of associating with a company that gives back to society

Duration: 90 mins  |  10:30AM – 12:00 PM IST

”Less”

Sadananda Nayak

VP, BD& Commercial,

Renewable Business

Sembcorp Green

Manikandan S

Founder & Director

Spero Mobility and Energy Solutions

V Karthikeyan

Head – Business Development

(Rooftop Solar)

Tata Power Solaroof

03:00 PM IST

Case study – 
Open Access Solar

Video + Presentation with fact sheets detailing the Return on Investments etc.

Duration: 30 mins  |  12:00 PM – 12:30 PM IST

Devi Dutta

VP BD & Commerical

Sembcorp

Jeya Shunmugam

GM – BD & Commerical

Sembcorp

12:30 PM IST

Lunch / Networking Break

Duration: 30 mins  |  12:30 PM – 01:30 PM IST

01:30 PM IST

Case study – 
Rooftop Solar Installation – It Is Easy, Effective, and Possible

Video + Presentation with fact sheets detailing the Return on Investments etc.

Duration: 30 mins  |  01:30 PM – 02:00 PM IST

02:00 PM IST

Innovative Financing Solutions – Ways to Access Cheap Loans

  • Know who is lending and what are the new plans
  • Find out low-cost financing options

”More”

  • Learn about different types of financing
  • Understand the criteria for loan disbursement
  • Make your clean energy purchase viable

Duration: 60 mins  |  02:00 PM – 03:00 PM IST

”Less”

Anand Jain

Founder & CEO

Aerem

MBL Khan

AGM

SIDBI

Shiva Shanmuga

Chief Manager

SBI

03:00 PM IST

Post Event Networking 

SPONSORSHIP

NEWS   |   RESEARCH & REPORTS     WEBINARS   |   MAGAZINE   |   ABOUT US   |   AWARDS


CONTACT   | events@mercomindia.com

Sales: +9196 0645 2984   |   Events: +9196 0670 8613